Je bent van harte welkom in de winkel-werkplaats van Jantine! In verband met het covid-19 is de winkel-werkplaats alleen op afspraak te bezoeken van maandag tot en met zondag. De winkel is gevestigd in de Veerstraat. Dit is in het hart van het centrum van het mooie Alkmaar. De Veerstraat is een verborgen rustig straatje welke loopt achter het monumentale pand Hof van Sonoy. Toch nog moeilijk te vinden, kijk dan uit naar de Ekoplaza welke aan het Hofplein gevestigd is. Daar begint de Veerstraat. De winkel-werkplaats van Jantine Ranzijn is in hetzelfde pand als het toprestaurant Rue de la Plume.
Jantine verrast je met haar bijzondere stoffen, banken, fauteuils en kussens. Winkel Jantine Ranzijn: Veerstraat 22 / 1811 LB Alkmaar 072 - 57 151 53
► Openingstijden: nu alleen op afspraak van maandag tot en met zondag. Maak een afspraak met Jantine via 072 - 57 151 53 of e-mail naar info@jantineranzijn.nl.

Routebeschrijving
De Veerstraat bevindt zich in het centrum van Alkmaar. Het is een klein rustig straatje aan het Hofplein, pal achter het mooie monumentale Hof van Sonoy.  Het is aan te bevelen om, als je met de auto komt, deze te parkeren in één van de parkeergarages. In verband met het covid-19 is het niet druk in de stad en kan je de auto makkerlijker in de buurt van de winkel parkeren.

Parkeergarages op 5 minuten loopafstand: 
de Karperton, de Vest, Noorder Arcade
Parkeergarage op 10 minuten loopafstand:
Kanaalschiereiland

Als u Alkmaar binnenkomt, wijzen borden je naar één van de P&R terreinen.
Gratis parkeren op P&R Bergermeer of P&R Keesomstraat langs de ring van Alkmaar. Vervolgens met de bus naar het centrum, halte Kanaalkade.

Stel een vraag:
► Bel 072 - 57 151 53
► Stuur een e-mail naar info@jantineranzijn.nl

Op de hoogte blijven van de nieuwste collecties van Jantine?
► 
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Jantine


Overige gegevens
KVK: 52079244
BTW: NL117962405B03
Algemene Voorwaarden

 

 

 

© 2016 - 2020 Jantine Ranzijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel