Kussens op maat

Neem contact op met Jantine. Of ga langs bij Jantine Ranzijn in Alkmaar en maak hier een afspraak. Jantine maakt geheel voor jou op maat één of meerdere kussens. Prijs vanaf 89,-.
 

Unieke handgemaakte patchwork sierkussens

Van elk kussen maakt Jantine er maar 1.  Jantine maakt ze met veel passie en liefde . Jantine zoekt voor het maken van de patchwork sierkussens altijd naar nieuwe combinaties van stoffen, kleuren en patronen. Aan beide zijden maakt ze een andere compositie. Zin in een andere look, draai het kussen  dan gewoon om. Het patchwork kussen van Jantine Ranzijn geeft je de mogelijkheid eens te experimenteren met kleur en opvallende patronen. Leg een of meer kussens op de bank of fauteuil en je interieur krijgt een nieuwe boost.
 

Voor wie durft te experimenteren

Beetje uitgekeken op wit, grijs en bruin of wil je aan je basis interieur wat meer kleur toevoegen? De prachtige patronen en vrolijke kleuren combineren fraai met een effen gekleurde bank. De kussens van Jantine geven een verrassend effect . Jantine: "Kleuren hebben een eigen taal. Denk aan contrasten of accenten die je met kleuren maakt . Laat de kleuren die je in je huis hebt, terugkeren in je patchwork sierkussens en door zo met kleur te spelen, wordt je interieur levendiger en krijgt het meer persoonlijkheid en intimiteit".


Hoogwaardige en duurzame kwaliteit

Jantine gebruikt voor haar patchwork sierkusens altijd meubelstoffen, dus zware en duurzame kwaliteit.
De kussens worden allemaal voorzien van een rits en de vulling is van hoogwaardig dons. 
  

 

 

© 2016 - 2023 Jantine Ranzijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel