Kussens op maat
Jantine maakt je sierkussens op maat vanaf 89. -

Unieke handgemaakte patchwork sierkussens
Van elk kussen maakt Jantine er maar één.  Jantine maakt ze met veel passie en liefde. Jantine zoekt voor het maken van de patchwork sierkussens altijd naar nieuwe combinaties van stoffen, kleuren en patronen. Aan beide zijden maakt ze een andere compositie.
Zin in een andere look? Draai het kussen om. Het patchwork kussen van Jantine Ranzijn geeft je een eenvoudige mogelijkheid te experimenteren met kleur en opvallende patronen. Leg één of meer kussens op de bank (werk van groot naar klein) en je interieur ziet er alweer heel anders uit.

Durf te experimenteren!
Beetje uitgekeken op wit, grijs en bruin of wil je aan je basis interieur wat meer kleur toevoegen? De prachtige patronen en vrolijke kleuren combineren fraai met een effen gekleurde bank. De kussens van Jantine zorgen voor een verrassend effect. Jantine: "Kleuren hebben een eigen taal. Denk aan contrasten of accenten die je met kleuren maakt. Laat de kleuren die je in je huis hebt, terugkeren in je patchwork sierkussens. Je interieur wordt levendiger en krijgt meer je persoonlijkheid en intimiteit".

Hoogwaardige en duurzame kwaliteit
Jantine gebruikt voor haar patchwork sierkussens altijd sterke meubelstoffen, dus zware en duurzame kwaliteit. Vaak werkt zij met meubelstoffen van Designers Guild, Roma, Clarke & Clarke, Nobilis, William Yeoward, Dutch Seating Company Keymer en Verotex. De vulling van de sierkussens bestaat uit 100% eendenveren.

Webshop kussens
Diverse kleurrijke patchwork kussens zijn direct uit voorraad leverbaar. Ga hier naar de webshop.
 

© 2016 - 2024 Jantine Ranzijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel