Navigatie

KAREN
"We hebben een bank van Jantine gekocht, de Patchfield 6. Hadden hem gezien in de Volkskrant. Zijn er twee keer geweest om heel uitgebreid naar de patchwork samenstelling te kijken. Wat een inspirerende en leuke winkel! Het was wel een beetje een gok om het los te laten en te zien wat het resultaat zou zijn, maar we vertrouwden erop dat het goed zou komen. De bank is fantastisch. We zijn er erg blij mee en verplaatsen de kussens, draaien ze om, om elke keer iets anders te zien. Heel erg leuk!"

JAAP EN ELLIE 
De mannen van het transport stonden al om 9.00 uur voor de deur om de bank af te leveren. Vriendelijke mannen trouwens. 
De bank is een plaatje geworden. Voor ons deels een verrassing omdat je niet exact weet hoe het eruit komt te zien. Alle complimenten voor jou creativiteit om de kussens als een puzzel in elkaar te zetten.

rood.jpg

HUUB EN MAY
Wat zijn we blij met onze bank en vloerkleed. Het lijkt wel of het groen van de bomen onze huiskamer ingetrokken wordt. Het is echt prachtig. Het is ook veel rustiger geworden. We zijn zeer tevreden met het patchwork en de kleuren van de kussens. Heel mooi gedaan. Je maakt de wereld een beetje vrolijker met je ontwerp. Dank! We hebben echt een uniek meubel.

MARIEKE
Het heeft even geduurd maar ik zou je nog laten weten hoe mijn bank en hocker bevallen.
De bank en hocker staan nu ruim een jaar bij mij in huis en ik ben nog steeds buitengewoon         
tevreden!              
De bank zit nog steeds lekker stevig, ondanks (zeer) regelmatig gebruik.
Ook de kleuren zijn nog steeds prachtig ondanks een zomer in de volle zon (ik moest nog even doorsparen voor  zonwering...).
Veel dank !!!

ARI EN KAREN
De Patchfield 6 is PRACHTIG!!!!!!!!!!!!. Het groen past uitstekend. We zijn er zeer blij mee. 
Hebben nu al ruzie om welke kant van de kussens voor......
Dank.

GERALDINE SMINK
Wat pak je dat allemaal op een prettige manier aan. Je geeft richting en gebruikt je vakmanschap en tegelijk luister je goed en echt naar de wens van mij. Ik verheug me op de bank.
Dank je wel.

             
           YVONNE
           Super bedankt voor de prachtige Dame van Dam. Het overtreft al mijn verwachtingen!
           Nu staat de fauteuil in de woonkamer in Nijverdaal....... en daar staat die echt supermooi !
           Maar..... de  Dame is bedoeld voor ons huisje in Zweden.
           De fauteuil staat er nu een paar dagen en hebben al erg veel complimenten over de
           Dame van Dam ontvangen. Heel Leuk !
           

           FAMILIE KOTTIER
           De Dames van Dam worden met de dag mooier !!!! Het is echt genieten met deze dames. 
           Bedankt voor het moois wat je voor ons hebt gemaakt !!!


MW. VAN DEN BERG
Mijn dochter:"oh mam leuke kussens, mag ik ze voor mn bank thuis?" heeft dus 2 kussens meegenomen. Ter vervanging nu deze 2 kussens besteld !

MARGA 
De stoel is echt prachtig geworden en hij zit nu nog lekkerder.

JACQUELINE
"Geweldige kussens, mega mooie stof van goede kwaliteit en ze liggen te stralen op onze bank

MANDY EN MARNO 
"Het begon met het zien van een advertentie in Het Parool. Wij waren al aan het denken over een nieuwe inrichting en zo’n patchwork bank sprak ons aan. Maanden later, toen wij echt gingen kijken in diverse winkels, in eerste instantie in Amsterdam waar wij wonen, bleef die advertentie ons toekijken vanuit ons ‘inrichting vernieuwen’ mapje. Dus gingen wij toch naar Alkmaar en toen de bank ook nog lekker zat en bijna op maat geleverd kon worden, hebben wij de knoop doorgehakt. Samen met Jantine kwamen wij er uit: de vorm, de maten, de kleuren en de stoffen. Maar zoals bij alle andere kopers – het bleef spannend tot de dag van levering. Iedereen die tijdens het proces met ons had meegeleefd was het eens. Héél mooi en het zit héél lekker. Precies zoals wij ons het hadden voorgesteld!"

MARIA 
"Spannend, een bank kopen bij Jantine. Ook al zoek je zelf de stoffen uit, met hulp natuurlijk, je weet maar nooit wat het wordt. Ik heb er naar uitgekeken, me er op verheugd en terecht! Het is een prachtige bank geworden: kleurig en toch rustig door de effen stoffen".

JURGEN EN CHRIS
De stoel bevalt prima. Hij wordt steeds mooier naarmate je er langer naar kijkt. De lapjes kleuren allemaal prima naast elkaar. Vriendinnen en m'n broer die op bezoek waren vonden 'm ook zo mooi geworden. En ik ben de 1e avond al meteen in slaap gevallen in mijn stoel...
Dank je wel dat je de stoel zo mooi gemaakt hebt. We zijn er erg blij mee.

 

© 2016 - 2019 Jantine Ranzijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel