KAREN
"We hebben een bank van Jantine gekocht, de Patchfield 6. Hadden hem gezien in de Volkskrant. Zijn er twee keer geweest om heel uitgebreid naar de patchwork samenstelling te kijken. Wat een inspirerende en leuke winkel! Het was wel een beetje een gok om het los te laten en te zien wat het resultaat zou zijn, maar we vertrouwden erop dat het goed zou komen. De bank is fantastisch. We zijn er erg blij mee en verplaatsen de kussens, draaien ze om, om elke keer iets anders te zien. Heel erg leuk!"

JAAP EN ELLIE 
De mannen van het transport stonden al om 9.00 uur voor de deur om de bank af te leveren. Vriendelijke mannen trouwens. 
De bank is een plaatje geworden. Voor ons deels een verrassing omdat je niet exact weet hoe het eruit komt te zien. Alle complimenten voor jou creativiteit om de kussens als een puzzel in elkaar te zetten.

rood.jpg

HUUB EN MAY
Wat zijn we blij met onze bank. Het lijkt wel of het groen van de bomen onze huiskamer ingetrokken wordt. Het is echt prachtig. Het is ook veel rustiger geworden. We zijn zeer tevreden met het patchwork en de kleuren van de kussens. Heel mooi gedaan. Je maakt de wereld een beetje vrolijker met je ontwerp. Dank! We hebben echt een uniek meubel.

YVON
Met dit bericht willen we laten weten hoe blij we zijn met de prachtige bank. Nu alles weer bij elkaar staat en met het vloerkleed erbij, past alles perfect bij elkaar. Heel knap van je hoe je dit bij elkaar hebt gezocht en hebt laten matchen. Super bedankt!

AD
Afgelopen voorjaar heb ik een bank met fauteuil en kussens ontvangen. Ik ben hier nog steeds heel blij mee en krijg alleen maar lovende woorden van anderen voor mijn keuze. Alsnog mijn dank daarvoor! Ik heb vrienden die nu ook heel graag enkele kussens willen hebben.
Dank je wel voor al het leuke dat ik al heb meegemaakt met mijn bank, fauteuil en kussens.

ANNEKE
Iedere keer als ik de huiskamer binnenkom wordt ik heel blij. Precies de kleuren en dessins die ik mooi vind! De reakties zijn enorm enthousiast. Niemand heeft zo'n aparte bank! De bezorging door de Fa. Hoekstra ging prima. Ook bedankt voor het mooie sierkussen en de goede service. Ik ben jaloers op je creativiteit en vakmanschap!

RUTH
Wat een prachtige keuze hebben we gemaakt voor deze mooie limoengele bank en ook nog eens de kussens!
De hele zitkamer is een zonnige ruimte geworden! De maat is perfect en met de kussens hebben we door je tweezijdige kanten ook nog eens talloze mogelijkheden om met die kleuren te spelen!  Ze verbinden ook nog eens de ruimtes door hun tinten.  Het meest "lastige" deel van de woonkamer is nu een fijne plek geworden. De mannen van het vervoersbedrijf deden het fantastisch.
Je hoort het al, we zijn er heel blij mee!

MARIEKE
Het heeft even geduurd maar ik zou je nog laten weten hoe mijn bank en hocker bevallen. De bank en hocker staan nu ruim een jaar bij mij in huis en ik ben nog steeds buitengewoon tevreden!     
De bank zit nog steeds lekker stevig, ondanks (zeer) regelmatig gebruik. Ook de kleuren zijn nog steeds prachtig ondanks een zomer in de volle zon (ik moest nog even doorsparen voor  zonwering...). Veel dank !!!

HENK-WILLEM
Ik heb lekker op de stoel gezeten en van genoten vanaf een andere plek. Ik voel me er wel rijk en blij mee en ook wel een beetje trots door.  Zo'n unieke stoel. Heerlijk dat ik de stap heb gemaakt om bij jou wat te bestellen en door jou te laten maken.

ANITA
De bank ging prima naar binnen door twee heel behulpzame en prettige mensen van het vervoersbedrijf Hoekstra. Ik ben er heel erg blij mee. Ondanks dat de bank groter is dan mijn vorige toont het in mijn kamer veel ruimer. Dat voelt heel prettig. Het zit (en ligt na een werkdag) lekker stevig. Met zijn kleuren neemt de bank een mooie plek in zijn geheel.  Ik kan mij soms nog verbazen over de combinatie van alle stofjes; zo mooi bij elkaar passend en verrassend in structuren. Nogmaals dank voor dit mooie werk.

ADRI EN KAREN
De Patchfield 6 is PRACHTIG!!!!!!!!!!!!. Het groen past uitstekend. We zijn er zeer blij mee. Hebben nu al ruzie om welke kant van de kussens voor......Dank.

ANNE EN BARBARA
Jarenlang hing de advertentie met de foto van Jantine's patchworkbank op onze koelkast. Ooit nog eens, dachten we. Tot we vorig jaar in de vakantie Alkmaar aandeden en ineens voor haar deur stonden. De winkel was eigenlijk gesloten, maar ze zag ons voor het raam staan en liet ons binnen. We keken onze ogen uit en verlieten na een uur de winkel met een vervolgafspraak om de stoffen uit te zoeken voor onze bank. Het uitzoeken van de stoffen met Jantine is makkelijker dan je denkt, ze geeft heel gericht advies en samen kom je tot een stapeltje stoffen. Een behoorlijke stapel in ons geval, wij houden best van druk. Daarna wordt het heel spannend. Je hebt geen idee hoe het gaat worden. Dat moet je loslaten....
We vielen haast van de trap, zo mooi was-ie geworden! Jantine had er een kunstwerk van gemaakt. Het is nu het middelpunt van ons huis . Open monden bij iedereen die binnenkomt!  Jantine bedankt, grote klasse! 

ALBERT EN KOBI
De Dame is thuis. We zijn er blij mee. De schilderijen op de foto zijn van Albert, zie https://www.albertgroenheyde.com   De Dame zit heerlijk. Het is nu al mijn lievelingsstoel. Succes met je mooie werk. 

JOOP EN MARIA
Drie maanden geleden waren we samen in het atelier van Jantine en we werden duizelig van de mogelijkheden. Met humor en vakmanschap hielp ze ons om kleurtjes te kiezen en koelbloedig te blijven.
En ziedaar. Gisteren arriveerde de bank dan. WOW! Zo blij! Hij staat te pronken in onze huiskamer. Wat een beauty, in prachtige kleuren en stofjes die precies bij ons huis passen. Na 15 jaar exact de boost die we nodig hadden, om een lichtvoetiger periode van ons leven te beginnen. 
We betalen met veel plezier de rekening.

PETRA EN STEF
Wat zijn wij blij met de Patchfield 6 bank. Het ziet er keurig uit en het is een plaatje in onze kamer. De kleurenpracht is geweldig. Heel erg bedankt voor dit prachtige ontwerp. En wat een strakke vormgeving. De bank zit heerlijk. Nogmaals bedankt.

YVONNE
Je hebt echt een prachtige bank gemaakt!! Ik ben er heel erg blij mee!! Het is kleurrijk, zoals ik had gehoopt, het staat mooi bij de parketvloer en de houten meubelen en het zijn geweldig mooie, dikke stoffen. Ik heb de bank ongezien besteld en had niet gedacht dat de stoffen zo stevig zouden zijn, dat gaat niet meer kapot. De print van de stoffen vind ik erg orgineel, die oranje-bruine bloemetjes zijn bijna "camp" en je hebt een mooie afwisseling tussen effen kleuren en drukke prints gemaakt. En alles past mooi bij elkaar: de bank bij de hocker en de sierkussens bij alles. Bovendien zijn de rugkussens omkeerbaar, dus het verveelt nooit.
Na het herindelen van mijn woonkamer heb ik al een uurtje liggen doezelen op de bank en het ligt echt heerlijk...
Lekker stevige ondergrond zodat je niet doorzakt en ruim genoeg om languit op te liggen. Ik ben erg blij dat jij de vrije hand hebt gehad, want zo orgineel zou ik het zelf niet hebben kunnen maken. Mocht iemand anders een bank zoeken, dan zal ik jou zeker aanbevelen en wie weet hoor je me nog eens terug voor een andere opdracht. Veel dank en alle goeds.

FREEK EN ANJA
Dank je wel voor de geweldige bank. Wat is hij verschrikkelijk mooi geworden. Bij elke lichtinval (middag met zon, avond met zacht licht) komen de kleuren anders naar voren. Zo warm, zo kleurrijk. Hij past helemaal bij ons, bij de rest in huis en voelt vertrouwd / alsof hij er altijd al was, maar dan wel zo nieuw dat we er telkens naar kijken en zeggen; wat is die mooi hè.
We zijn er heel blij mee.

VIC EN CARLA
Wij zijn heel blij met de Patchfield 6 hoekbank. Hij staat erg mooi bij ons, zit heerlijk en is precies goed qua afmetingen. Bedankt voor je inspiratie en adviezen bij het kiezen van de stoffen en kleuren, het resultaat is prachtig!OLGA
Vanmorgen is de Dame gebracht. Zij is prachtig! Ik blijf er naar kijken, zo mooi. Hier ga ik nog heel veel van genieten, hoor!
De levering was trouwens ook perfect geregeld. Gisteren werd ik gebeld om een afspraak te maken en vandaag konden ze al komen.
Al met al een heel geslaagde aankoop. Hartelijk dank daarvoor!

 

 PAULA
Om 17:00 uur loop ik tegen deze stoel aan en om 18:00 uur staat hij in mijn huis ????! Dat doet niemand mij na! Ben nog steeds beduusd dat dit zo'n goede match is! Ik krijg enthousiaste reacties via WhatsApp. Helemaal mijn stoel!  Succes met je werk!

YVONNE
Super bedankt voor de prachtige Dame van Dam. Het overtreft al mijn verwachtingen! Nu staat de fauteuil in de woonkamer in Nijverdaal....... en daar staat die echt supermooi! Maar..... de  Dame is bedoeld voor ons huisje in Zweden. De fauteuil staat er nu een paar dagen en hebben al erg veel complimenten over de Dame van Dam ontvangen. Heel Leuk !
    
GS
Wat pak je dat allemaal op een prettige manier aan. Je geeft richting en gebruikt je vakmanschap en tegelijk luister je echt goed naar de wens van mij. Ik verheug me op de bank. Dank je wel.


FAMILIE KOTTIER
De Dames van Dam worden met de dag mooier !!!! Het is echt genieten met deze dames. Bedankt voor het moois wat je voor ons hebt gemaakt !!!

RUTH
De kussenhoezen kwamen dit weekend binnen. Wat zijn ook deze weer prachtig. Ze matchen goed bij de anderen. En leuk dat diverse stofjes uit de kussens die je al eens voor ons gemaakt had ,weer in de nieuwe kussens terug te zien zijn (dat je die stoffen nog had!). Dank ook nu weer en we gaan er enorm van genieten!

MW. VAN DEN BERG
Mijn dochter:"oh mam leuke kussens, mag ik ze voor mn bank thuis?" heeft dus 2 kussens meegenomen. Ter vervanging nu deze 2 kussens besteld !

JACQUELINE
"Geweldige kussens, mega mooie stof van goede kwaliteit en ze liggen te stralen op onze bank

MANDY EN MARNO 
"Het begon met het zien van een advertentie in Het Parool. Wij waren al aan het denken over een nieuwe inrichting en zo’n patchwork bank sprak ons aan. Maanden later, toen wij echt gingen kijken in diverse winkels, in eerste instantie in Amsterdam waar wij wonen, bleef die advertentie ons toekijken vanuit ons ‘inrichting vernieuwen’ mapje. Dus gingen wij toch naar Alkmaar en toen de bank ook nog lekker zat en bijna op maat geleverd kon worden, hebben wij de knoop doorgehakt. Samen met Jantine kwamen wij er uit: de vorm, de maten, de kleuren en de stoffen. Maar zoals bij alle andere kopers – het bleef spannend tot de dag van levering. Iedereen die tijdens het proces met ons had meegeleefd was het eens. Héél mooi en het zit héél lekker. Precies zoals wij ons het hadden voorgesteld!"

MARIA 
"Spannend, een bank kopen bij Jantine. Ook al zoek je zelf de stoffen uit, met hulp natuurlijk, je weet maar nooit wat het wordt. Ik heb er naar uitgekeken, me er op verheugd en terecht! Het is een prachtige bank geworden: kleurig en toch rustig door de effen stoffen".

JURGEN EN CHRIS
De stoel bevalt prima. Hij wordt steeds mooier naarmate je er langer naar kijkt. De lapjes kleuren allemaal prima naast elkaar. Vriendinnen en m'n broer die op bezoek waren vonden 'm ook zo mooi geworden. En ik ben de 1e avond al meteen in slaap gevallen in mijn stoel...Dank je wel dat je de stoel zo mooi gemaakt hebt. We zijn er erg blij mee. 

© 2016 - 2024 Jantine Ranzijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel