Navigatie

KAREN
"We hebben een bank van Jantine gekocht, de Patchfield 6. Hadden hem gezien in de Volkskrant. Zijn er twee keer geweest om heel uitgebreid naar de patchwork samenstelling te kijken. Wat een inspirerende en leuke winkel! Het was wel een beetje een gok om het los te laten en te zien wat het resultaat zou zijn, maar we vertrouwden erop dat het goed zou komen. De bank is fantastisch. We zijn er erg blij mee en verplaatsen de kussens, draaien ze om, om elke keer iets anders te zien. Heel erg leuk!"

JAAP EN ELLIE 
De mannen van het transport stonden al om 9.00 uur voor de deur om de bank af te leveren. Vriendelijke mannen trouwens. 
De bank is een plaatje geworden. Voor ons deels een verrassing omdat je niet exact weet hoe het eruit komt te zien. Alle complimenten voor jou creativiteit om de kussens als een puzzel in elkaar te zetten.

YVONNE
Super bedankt voor de prachtige Dame van Dam. Het overtreft al mijn verwachtingen!
Nu staat de fauteuil in de woonkamer in Nijverdaal....... en daar staat die echt supermooi ! Maar..... de Dame is bedoeld voor ons huisje in Zweden.
De fauteuil staat er nu een paar dagen en hebben al erg veel complimenten over de Dame van Dam ontvangen. Heel Leuk !
Bedankt !

FAMILIE KOTTIER
De Dames van Dam worden met de dag mooier !!!! Het is echt genieten met deze dames. 
Bedankt voor het moois wat je voor ons hebt gemaakt !!!

MW. VAN DEN BERG
Mijn dochter:"oh mam leuke kussens, mag ik ze voor mn bank thuis?" heeft dus 2 kussens meegenomen. Ter vervanging nu deze 2 kussens besteld !

MARGA 
De stoel is echt prachtig geworden en hij zit nu nog lekkerder.

JACQUELINE
"Geweldige kussens, mega mooie stof van goede kwaliteit en ze liggen te stralen op onze bank"

MANDY EN MARNO 
"Het begon met het zien van een advertentie in Het Parool. Wij waren al aan het denken over een nieuwe inrichting en zo’n patchwork bank sprak ons aan. Maanden later, toen wij echt gingen kijken in diverse winkels, in eerste instantie in Amsterdam waar wij wonen, bleef die advertentie ons toekijken vanuit ons ‘inrichting vernieuwen’ mapje. Dus gingen wij toch naar Alkmaar en toen de bank ook nog lekker zat en bijna op maat geleverd kon worden, hebben wij de knoop doorgehakt. Samen met Jantine kwamen wij er uit: de vorm, de maten, de kleuren en de stoffen. Maar zoals bij alle andere kopers – het bleef spannend tot de dag van levering. Iedereen die tijdens het proces met ons had meegeleefd was het eens. Héél mooi en het zit héél lekker. Precies zoals wij ons het hadden voorgesteld!"

MARIA 
"Spannend, een bank kopen bij Jantine. Ook al zoek je zelf de stoffen uit, met hulp natuurlijk, je weet maar nooit wat het wordt. Ik heb er naar uitgekeken, me er op verheugd en terecht! Het is een prachtige bank geworden: kleurig en toch rustig door de effen stoffen".

JURGEN EN CHRIS
De stoel bevalt prima. Hij wordt steeds mooier naarmate je er langer naar kijkt. De lapjes kleuren allemaal prima naast elkaar. Vriendinnen en m'n broer die op bezoek waren vonden 'm ook zo mooi geworden. En ik ben de 1e avond al meteen in slaap gevallen in mijn stoel...
Dank je wel dat je de stoel zo mooi gemaakt hebt. We zijn er erg blij mee.

 

© 2016 - 2018 Jantine Ranzijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel