Jantine al meer dan 25 jaar Kleurrijk!  Kom langs, bekijk de collectie en ontmoet Jantine in Alkmaar, Luttik Oudorp 82.  
Open: elke vrijdag en zaterdag 10-16 uur. Andere dagen: op afspraak. Maak hier een afspraak of bel Jantine 072 - 57 151 53.

 

Jantine's Inspiratiebronnen
“Mijn ouders gooiden niets weg. Zo kreeg ik een paar jaar geleden de hele serie “Marion” (tijdschrift met patronen voor kleding) van 1962 en 1963. Alsof ik een schatkist in mijn handen kreeg. Ik kan ontzettend genieten van de tekeningen en foto’s van de modellen met hun jurkjes, kapsels en make-up. Ook oude plaatjes uit school- en kinderboeken vind ik prachtig om te zien. Mooi eenvoudig en zo heerlijk vol met kleur. Ik kan dan ook kwijlen bij prenten uit China, Mexico en India. De kleuren die gebruikt worden zijn net zo heerlijk uitgesproken als mijn kleurrijke patchwork meubelstoffen”.

Over Jantine Ranzijn Verzameling

"Ik houd daarvan, uitgesproken zijn!"
Bijvoorbeeld een film als Amelie. De wijze waarop daar kleuren in gebruikt worden, het lijkt alsof alles is ingekleurd. Boeken met retrodesign. Om van te smullen. Zo kan ik nog wel een heel tijdje doorgaan... pluche kleedjes, kelims, speelgoed van blik, kleurrijke schilderijen, Marokko, Frida Kahlo, mijn man Walter, kleurrijke foto’s en schilderijen van mensen als Kees van Dongen, oude ansichtkaarten, kitsch, design, borduursels, meubelstoffen enzovoort enzovoort".

"Ik word blij van wat ik doe en ik hoop, u ook!" Bekijk hier de collectie van Jantine Ranzijn

Jantine Ranzijn al meer dan 25 jaar succesvol bezig met kleurrijke stoffen en meubels
Jantine Ranzijn is al meer dan 25 jaar succesvol bezig met kleurrijke stoffen en meubels. Eerst als eigenaar van Apart Design en sinds 2010 onder haar eigen naam. Zij is wars van trends. "Ik gebruik veel kleur in mijn meubels. Altijd al gedaan. De verschillende kleuren zorgen bovendien voor een verbinding met je vloerkleed, gordijnen, schilderij etc. Als je een paar afbeeldingen van je interieur meeneemt dan pas ik daar mijn ontwerp op aan. Wil je het niet al te kleurrijk? Dan houd ik daar natuurlijk wel rekening mee!" 

Openingstijden Showroom/atelier: vrijdag en zaterdag 10 - 16 uur. Andere dagen: Bel  072 - 57 15 153 maak hier een afspraak.
Lees hier verder over de werkwijze van Jantine.

© 2016 - 2024 Jantine Ranzijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel