Herstofferen van je oude bank, stoel of fauteuil met de patchworkstoffen van Jantine Ranzijn 
Je oude favoriete vertrouwde bank, stoel of fauteuil hebben vaak al een hele geschiedenis meegemaakt, Daarom is het extra mooi om ze in een nieuw jasje te steken, klaar voor nieuwe verhalen. 

Jantine heeft in haar atelier/showroom in Alkmaar een zeer uitgebreide collectie meubelstoffen waarmee zij patchwork voor je bank, fauteuil of stoel.  

 

Je patchworkstof wordt op maat gemaakt!
Het zijn dus geen bestaande patchworkstoffen die Jantine kant-en-klaar op voorraad heeft liggen! Voor een prijsindicatie heeft Jantine de afmetingen nodig van je bank en/of fauteuil plus een afbeelding van de voor-, zij- en achterkant.
E-mail de afbeeldingen en afmetingen naar 
info@jantineranzijn.nl 

Richtprijs voor het opnieuw bekleden met patchwork van Jantine
eetkamerstoel op bovenstaande afbeelding rond de  € 450
oorfauteuil op onderstaande afbeelding rond de € 1.500

De richtprijzen hebben betrekking op de afbeeldingen op deze pagina en zijn inclusief de patchworkstoffen van Jantine, exclusief ophaal- en bezorgkosten. 

Hergebruik, behoud van waarde en minder consumeren. Het zijn de sleutelwoorden van de circulaire economie. Jantine omarmt deze circulaire principes. Kies er daarom voor om je geliefde bank, fauteuil of stoel te herstofferen met de patchworkstoffen van Jantine.

 Patchwork in andere toepassingen
Bijvoorbeeld een bedbankje met opbergruimte aan het voeteneinde, een schilderij van patchwork, aparte  zit- en/of rugkussen op  je  binnen- of buitenbank etc. etc.

Neem hier contact op met Jantine en bespreek de mogelijkheden.

 
 

© 2016 - 2024 Jantine Ranzijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel