Je bank, stoel of fauteuil opnieuw bekleden met de patchworkstoffen van Jantine Ranzijn is zeker de moeite waard. Jantine vindt het ontzettend leuk en een uitdaging je oude bank, stoel of fauteuil een nieuwe en levendige toekomst te bieden! Deze meubelstukken hebben vaak al een hele geschiedenis meegemaakt, daarom is het extra mooi om ze in een nieuw jasje te steken, klaar voor nieuwe verhalen. Je kiest daarvoor samen met Jantine een combinatie van allerlei meubelstoffen in haar winkel-werkplaats in Alkmaar. Geen tijd om naar de winkel te komen? Dan stuurt Jantine knipstalen naar je toe. Daarmee maakt zij een mooie, persoonlijke en unieke patchwork meubelstof van. Je kunt zelfs nog een stukje van de oude stof in de patchworkstof laten terugkomen.

 

Je patchworkstof wordt op maat gemaakt!

Het zijn dus geen bestaande patchworkstoffen die Jantine kant-en-klaar op voorraad heeft liggen!
Voor een prijsindicatie heeft Jantine de afmetingen nodig van je bank en of fauteuil, plus een afbeelding van de voor-, zij- en achterkant. E-mail dit naar info@jantineranzijn.nl 

Richtprijs voor het opnieuw bekleden met patchwork van Jantine:

► eetkamerstoel op bovenstaande afbeelding rond de  € 300
► oorfauteuil op onderstaande afbeelding rond de € 1200

Deze richtprijzen hebben betrekking op de afbeeldingen op deze pagina en zijn inclusief de patchworkstoffen van Jantine en exclusief ophaal- en bezorgkosten. 

© 2016 - 2020 Jantine Ranzijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel