Je bank, stoel of fauteuil opnieuw bekleden met de patchworkstoffen van Jantine Ranzijn is zeker de moeite waard. Jantine vindt het ontzettend leuk en een uitdaging je oude bank, stoel of fauteuil een nieuwe en levendige toekomst te bieden! Deze meubelstukken hebben vaak al een hele geschiedenis meegemaakt, daarom is het extra mooi om ze in een nieuw jasje te steken, klaar voor nieuwe verhalen. Jantine heeft in Alkmaar een zeer uitgebreide collectie meubelstoffen waarmee zij het patchwork maakt voor je bank, fauteuil of stoel. Geen tijd om naar Alkmaar te komen? Neem hier contact met haar op om af te stemmen hoe je dan een keuze kan maken. Zij kan bijvoorbeeld knipstalen naar je toesturen. Daarmee maakt zij een mooie, persoonlijke en unieke patchwork meubelstof van. Je kunt zelfs nog een stukje van de oude stof in de patchworkstof laten terugkomen.

 

Je patchworkstof wordt op maat gemaakt!

Het zijn dus geen bestaande patchworkstoffen die Jantine kant-en-klaar op voorraad heeft liggen!
Voor een prijsindicatie heeft Jantine de afmetingen nodig van je bank en of fauteuil, plus een afbeelding van de voor-, zij- en achterkant. E-mail dit naar info@jantineranzijn.nl 

Richtprijs voor het opnieuw bekleden met patchwork van Jantine:

► eetkamerstoel op bovenstaande afbeelding rond de  € 450
► oorfauteuil op onderstaande afbeelding rond de € 1350

Deze richtprijzen hebben betrekking op de afbeeldingen op deze pagina en zijn inclusief de patchworkstoffen van Jantine en exclusief ophaal- en bezorgkosten. Patchwork ook voor andere toepassingen!

Wil je de slaapkamer opvrolijken, denk eens aan een los bed hoofdbord of een bedbankje met opbergruimte aan het voeteneind, maar dan in allerlei verschillende kleuren en stoffen.
Eens wat anders aan de muur, wat dacht je van een schilderij van patchwork. Juist door het gebruik van al die verschillende stoffen met hun eigen karakter krijg je een levendig geheel en valt er elke keer wat nieuws aan het schilderij te ontdekken.
Klinkt je huis wat hol, dan verwerkt Jantine schuim achter het patchwork zodat het geluid wat dempt.
Wil je aparte  zit- en/of rugkussen op  je eetkamer- of buitenbank onder de veranda, denk dan aan het patchwork van Jantine. Omdat zij de kussens zo kan maken dat deze aan 2 kanten te gebruiken zijn kan je zelfs nog denken aan een zomer- en winterkant. Zie foto hieronder.
Neem hier contact met Jantine en bespreek de mogelijkheden!

 
 

© 2016 - 2021 Jantine Ranzijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel