Ontdek de mogelijkheden met deze strakke en speelse patchwork bank!
Spelen met stoffen; ton sur ton of met patchworkstoffen. Kleurrijk of juist met meer basic- en grijstinten? Kies met Jantine de mooiste stofcombinaties. Jantine heeft een grote verzameling meubelstoffen van o.a. Designers Guild, Nobilis, Osborne & Little en Dutch Seating Company. Van intense kleuren, florale prints tot weelderige velours stoffen.  
Prijs afgebeelde hoekbank Patchfield 6  222 x 190 x h 72 x d 92 cm € 4.890
Wil je een bredere of smallere bank? Is blauw-groen niet je kleur? De breedte van de bank is er in verschillende afmetingen en keuze uit andere kleurencombinaties, hoge, lage of geen armleuningen, metalen of houten poten. 
Overige afmetingen: zithoogte : 43 cm , zitdiepte: 52 cm of 54 cm

Ontdek het Maatwerk
Hoge en lage armleuning of een armleuning weglaten, hoekbank, chaise longue, fauteuil of poef? Meer, minder of geen patchwork, kleinere of grotere bank? Het is allemaal mogelijk. Leuk detail; de patchwork rugkussens van de Patchfield “6 zijn aan twee kanten verschillend. Draai ze om, en je wordt verrast door een andere kleurencompositie.

"Je bepaalt helemaal zelf hoe je bank of zithoek eruit komt te zien"

Je eigen unieke bank
De afbeeldingen van de Patchfield “6” banken zijn voorbeelden om je te inspireren en te laten zien wat er allemaal mogelijk is met deze  bank. Samen met Jantine kies je mooie stoffen van o.a. Designers Guild en ontwerp je je eigen originele Patchfield “6 “.  

De Patchfield ”6” zorgt voor een stevige zit en ligt ook lekker!
De Patchfield “6” heeft een stevige en actieve zit in combiantie met comfortabele en zachte rugkussens. De "rechte " zitting maakt een heerlijke powernap mogelijk!

Bekijk hier de Patchfield 6 bank
Proefzitten? Bezoek de showroom/atelier van Jantine in Alkmaar
Openingstijden: vrijdag en zaterdag 10 - 16 uur. Andere dagen: maak hier een afspraak!

© 2016 - 2024 Jantine Ranzijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel