Ontdek de mogelijkheden met deze strakke en speelse patchwork bank!

Spelen met stoffen; tint op tint of met patchworkstoffen en bijpassende effen stoffen (uni’s). Kleurrijk of juist met meer basic en grijs tinten? Kies bij Jantine de mooiste stofcombinaties. Jantine heeft een grote verzameling meubelstoffen met intense kleuren, florale prints, weelderige velours stoffen. Leef je helemaal uit! Met deze strak vormgegeven bank Patchfield “6” ontdek je al snel de bijna eindeloze mogelijkheden en heb je een heerlijk comfortabele en oogstrelende hoekbank voor in je woonkamer. 

De hoekbank Patchfield 6 in bovenstaande uitvoering kost 4.620 euro.

► Wil je een bredere of smallere bank? Is zwart-grijs niet zo je kleur? Bij Jantine bepaal je het zelf: de breedte van de bank, de stof, de kleuren, hoge, lage of geen armleuningen , metalen of liever houten poten.      
► Afmetingen: 232 x 190 cm  ► h 72 x d 92 cm 

► Zithoogte : 43 cm ► Zitdiepte: 52 cm of 54 cm
► Op afspraak 
geleverd & geen bezorgkosten in Nederland

Ontdek het Maatwerk

Hoge en lage armleuning of een armleuning weglaten,  hoekbank, chaise longue, fauteuil of poef? Meer, minder of geen patchwork, kleinere of grotere bank?  Leuk detail; de patchwork rugkussens van de Patchfield “6 zijn aan twee kanten verschillend. Draai ze om, en je wordt verrast door een andere kleurencompositie.

"Je bepaalt helemaal zelf hoe je bank of zithoek eruit komt te zien"

Je eigen unieke bank

De afbeeldingen van deze Patchfield “6” banken zijn voorbeelden om je te inspireren en te laten zien wat er allemaal mogelijk is met deze strakke bank. Door samen met Jantine mooie stoffen te selecteren, van o.a. Designers Guild ontwerp je je eigen originele Patchfield “6 “.  

De Patchfield ”6” zorgt voor een stevige zit en ligt ook lekker!

Zoek je niet zo’n wegzakbank waar je alleen maar op kunt hangen? De Patchfield “6” heeft een stevige en actieve zit met zachte en comfortabele rugkussens. Bij veel banken loopt de zitting iets schuin naar achteren. Bij de Patchfield ‘’6 “ heeft Jantine gekozen voor een rechte zitting waardoor je niet schuin komt te liggen op de bank. Heerlijk toch om weer uitgerust te zijn na een powernap je bank?

► 
Bekijk hier de Patchfield 6 bank
Bezoek Jantine Ranzijn in Alkmaar en bestel je eigen unieke (hoek)bank. Maak hier een afspraak!

© 2016 - 2023 Jantine Ranzijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel